Egaal en Strak
voor al uw latex werk

recensie

Ben Van den Broeke
29-11-22 10:07:13
Andre heeft ook ons huis gespoten naar volle tevredenheid. Diverse muren met verschillende kleuren gedaan. Alles netjes afgeplakt, en ook weer alles netjes opgeruimd na het spuiten. Achteraf nog een probleempje gehad met 1 muur, maar dat heeft ie ook weer vakkundig opgelost. Goede vakman!
Caroline Ulijn
10-11-22 14:50:08
Andre is een topper! Ik met al mijn moeilijke kleuren en wensen, het resultaat is echt super! Zeker ook het advies wat hij gaf vooraf, hij weet waar hij mee bezig is en ik had nooit verwacht dat het zo mooi en strak zou worden. Ik ben een tevreden mens en voel me meteen thuis in mijn nieuwe huis dankzij het vakmdnschap van Andre - kortom een aanrader!
Gemma Klop
19-03-22 19:37:29
André heeft bij ons de muren en plafonds gespoten op de begane grond en tussen verdieping. Hij werkt netjes en snel.
Dacht mee, gaf advies en tips om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen naar onze wensen.
Opdracht voor het schilderen van de kozijnen, deuren en ramen binnen hebben we inmiddels gegeven. Voordat de opdracht gegeven was had hij alle tijd en aandacht ivm kleurkeuze maken.
Zoekt u iemand voor spuiten en verven is André een goede keuze!

Cor Snaterse
03-02-22 14:06:14
Deze schilder tweede weken over de vloer gehad. Prima om in huis te hebben, ruimt elke dag op en stofzuigt de vloer.
Prima schilderwerk En nog een aantal andere “vervelende” problemen opgelost. Een deur afgeschaafd, problemen met vocht op de vensterbanken professioneel en netjes opgelost.
Plexiglas geplaatst en zo voort en zo verder. Werkelijk de hele binnenboel zit “strak in de lak”. Direct gevraagd om in het voorjaar de buitenkant( monumentaal pand) te doen.

Nardy den Hoed
03-02-20 10:12:12
Keurig schilderwerk!
Alles elke dag opgeruimd achtergelaten.
Snel, vakkundig,vriendelijk.
Dank voor een schitterend huis!
Tonen: 5  10


 
E-mailen
Bellen
Map
Info