Egaal en Strak
voor al uw latex werk

Airless spuiten. muren spuiten , plafonds spuiten maar ook kozijnen en deuren.

 

De Airless verfspuit:(latex spuiten ,lak spuiten).

Een Airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij de Airless verfspuit wordt de verf namelijk onder hoge druk (150 tot 250 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen, wordt de verf verneveld. U kunt een Airless verfspuit ook wel vergelijken met een tuinslang waar u uw duim op houdt. Hoe kleiner de opening onder uw duim, des te fijner het water wordt verneveld.De voordelen van een Airless verfspuit


Airless latex spuiten heeft diverse voordelen. Het eerste voordeel van deze verfspuit, is dat u de verfspuit voor vele verschillende projecten kunt gebruiken. Zo kunt u de spuit gebruiken met grondverf, maar ook met lak, beits en muurverf. Wat u ook  wil verven: de kans is groot dat u dit met uw Airless verfspuit kunt doen.

Daarnaast geeft de Airless verfspuit u een perfect eindresultaat met latex spuiten en lak spuiten. Omdat u zeer nauwkeurig verf kunt spuiten met dit apparaat, kunt u de verf altijd netjes aanbrengen. Tot slot heeft een Airless verfspuit een hoog rendement. 

Betere dekking en een dikkere laag op de wand of het plafond.

Muren spuiten en plafond spuiten!!!!

in kleur te mengen.

Airless pomp
Airless pomp
muur-plafondspuiten 1
muur-plafondspuiten 1
 
E-mailen
Bellen
Map
Info